Haukotus

Viime joulukuussa, kesken uuden biisin äänitysten, havaitsi Laava, että senhän oli jo aika nukkua talviunta. Eihän siinä sitten muukaan auttanut. Vaan nytpä on kevät ja näihin aikoihin ne alkaa karhutkin pikkuhiljaa heräilemään, koska aurinko on sulattanut lumet ja vedet on valuneet sen pesään. Tai sitten sillä on vaan nälkä. Että ylös, ulos, syömään ja voimistumaan, kohti alkukesästä iskevää kiima-aikaa.

Myös tuottajamme Marcgus Randala on heräillyt ja loihtinut ilmoille raakamiksauksen siitä uudesta biisistä. Enää tarvitsee mun vähän kitaroida ja sitten Nikon kanssa hoilotella, että saataisiin tsibale miksaukseen. Kerron tämän tässä, kannustaakseni itseäni tarttumaan toimeen.

Muutoin Laavan lähitulevaisuus näyttää suunnilleen yhtä leppoisalta kuin aina ennenkin. Ootellaan, että joku tajuaisi tulla buukkaamaan meidät keikalle tai levyntekoon. Tai jotain. Katotaan nyt…

Hyvää kevättä kaikille!