Kolme viikkoa myöhemmin

Olipahan keikka! Annettiin itsellemme ja käsittääksemme muutamalle muullekin muistutus siitä, että Laava toimii ja on parhaimmillaan livenä! Jäi oikein hyvä fiilis ja vähän nälkäkin, mutta tarinamme seuraavat vaiheet ovat vielä kirjoittamatta.

Syy miksi kirjoitan keikasta vasta nyt, on se perinteinen ”siinä tuli sitten kaikenlaista”. Seuraavana iltana soitin Vapaat Kädet -keikan Jasun synttäribileissä Rocksissa, sunnuntai meni näistä toipuessa ja maanantaina alkoikin sitten kättärin ja kodin välillä ramppaaminen, jonka lopputulemana tyttäremme (siis minun ja vaimoni, ei Laavan) päätti puskea etuajassa maailmaan. Pari viikkoa sitä on tässä nyt sitten ihmetelty. Sitä tytärtä siis. Nyt olen tarkemmin määrittelemättömän ajan isyysvapaalla soittohommista ja siksipä hyvin menneestä ”comebackista” huolimatta, ei suunnitelmia Laavan tulevista seikkailuista ole vielä tehty. Sen verran makoisaa oli tällä kokoonpanolla yleisölle soittaminen, että eiköhän jatkoa kuitenkin lie jossain vaiheessa luvassa…

Siitä keikasta. Ensinnäkin iso kiitos kaikille paikalle saapuneille ihmisille! Te teitte illasta mahtavan. Kiitos myös Astral Bazaarin pojille, teitä oli ilo kuunnella ja tämän kombon voi minun puolestani uusia koska vaan. Kun nyt kerran kiittelemään alettiin, niin jättikiitokset myös Laavan pojille. Rento ja iloinen meininki ja asiat rullasivat hienosti. Vielä kun minäkin oppisin muistamaan kitarani vireen tarkistamisen, ennen kuin alan soittamaan kirkkaasti kuuluvia kitarajuttuja, muutoin hiljaisesti alkavassa biisissä! No, näitä sattuu. Kaikkinensa pitää kyllä olla keikkaan itsekin tyytyväinen. 🙂

Ystävämme Henkka otti hienoja kuvia, lisäilen niitä sivulle lähiaikoina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *