Väliaika, kahvia ja pullaa

Joskus sitä vaan on elämässä muutakin kuin bänditoiminta. Tai ainahan sitä, mutta yleensä asioiden kesken vallitsee balanssi. Viime aikoina elämän muut jutut ovat vyöryneet päälle siinä määrin, että bänditoiminta on mennyt autopilotilla ja puolivaloilla. Fokus puuttuu. Siksipä olemme päättäneet yhteisymmärryksessä, että Paha Rasti pitää taukoa toistaiseksi.

Kyse ei ole henkilökemioista, eikä siitä, että soittaminen tai biisintekeminen kyllästyttäisi. Nyt vaan pitää hieman vetää henkeä ja rauhassa miettiä jatkoa. Jatketaan sitten, kun hommaan pystytään keskittymään kunnolla, kun ollaan valmiita asettamaan päämääriä ja kun tiedämme itse, mihin suuntaan haluamme bändin musiikkia kehittää. Tai sitten tehdään jotain ihan muuta. Nyt kaikki on auki. Musiikki tulee kuitenkin vielä meidänkin toimesta soimaan, mutta ensin heitän telecasterini järveen…

Yksi vastaus artikkeliin “Väliaika, kahvia ja pullaa”

  1. Älä heitä teleä järveen hyvä mies! Voin hyvän tahdon eleenä vastaanottaa sen…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *