Taas on tullut jääkausi

Kaivelin tuossa taannoin kiintolevyjen sisältöjä, kun törmäsin kansioon, jossa oli Tuomari-levyn masterit. Tuomarin biisien lisäksi siellä oli Jääkauden sessioista Jääkausi, Huominen ja Tunnelin päässä poutaa (uusi versio, jota ei koskaan julkaistu), jotka Tuomarin äänittänyt ja miksannut Tonmi Lillman miksasi uudelleen ja reamppasi kitararaidat samoilla setupeilla, joita Tuomarin sessioissa käytettiin. Lopputulema oli julkaistuun Jääkauteen verrattuna vähemmän pop ja enemmän Laava. Kuitenkaan noita miksauksia ei koskaan julkaistu missään. Ei ennen kuin nyt. Nimellä Jääkausi ´09 nämä biisit löytyvät nyt Spotifysta ja muutamasta muusta digijakeluhärpäkkeestä.

Zzz…

Niin siinä taas kävi. Viime keväänä jäi talviunilta kömpiminen haaveeksi ja uinuttiin sitten saman tien koko vuosi ja näin ollen jäi myös täysin noteeraamatta se tosiseikka, että syksyllä olisi voinut vaikka 10-vuotissynttäreitä juhlistaa jollain tavoin. Heräämisen merkkejä ei ole nytkään ilmoilla.

Joulukuun alussa tulee kuluneeksi 10 vuotta Laavan ja samalla myös Karkkipäivän ekasta keikasta. Sitä voisi ehkä jotenkin juhlistaa. Vaikka keikalla. Jos vaan sais jotain aikaiseksi…

Haukotus

Viime joulukuussa, kesken uuden biisin äänitysten, havaitsi Laava, että senhän oli jo aika nukkua talviunta. Eihän siinä sitten muukaan auttanut. Vaan nytpä on kevät ja näihin aikoihin ne alkaa karhutkin pikkuhiljaa heräilemään, koska aurinko on sulattanut lumet ja vedet on valuneet sen pesään. Tai sitten sillä on vaan nälkä. Että ylös, ulos, syömään ja voimistumaan, kohti alkukesästä iskevää kiima-aikaa.

Jatka lukemista ”Haukotus”